JORNADA DE PORTES OBERTES

06-02-2020

El diumenge dia 1 de març estarem amb tots vosaltres per ensenyar-vos les nostres instal·lacions, explicar-vos el nostre funcionament i fer-vos passar una estona entretinguda amb les activitats que hem preparat per aquest dia.

US HI ESPEREM!

HORARIS

10'30 a 12'30h
Taller d'art
Laboratori
Aula tecnologia


11h
Cant Coral
 
11'30h
Xerrada-col·loqui del pas de P2 aP3

QUINES FESTES SÓN TRADICIONALS  DE LA NOSTRA ESCOLA?

* La Festivitat de la nostra Patrona
El dia 7 d'octubre, a banda de celebrar la diada de la Mare de Déu del Roser, també homenatgem les àvies i els avis dels nostres alumnes.

* Setmana de la UNESCO
El novembre s'aprofita per presentar als diferents cursos el projecte que es treballarà dins el programa "El Patrimoni en mans dels joves",

* Pessebre vivent
Al desembre, aprofitant l'entorn de l'escola, tot els alumnes participen en diferents escenes tradicionals sobre el naixement de Jesús.

* Memorial Emili Bofill
El 10 de gener, en record de qui va ser l'anterior president del Patronat de la Fundació, es fa una ofrena floral i un concert oferts pels alumnes.

* Cross escolar
Al març es realitza aquest esdeveniment esportiu amb gairebé 50 anys d'antiguitat.

* Certamen de "Lectura en Veu Alta"
Al maig, conjuntament amb alumne d'escoles convidades, representants del nostres alumnes participen llegint textos d'autors contemporanis.

* Diada de l'Antic alumne
El primer diumenge de juny hi ha el retrobament d'ex-alumnes de l'escola.

* Diada dels Adéus
Al darrer divendres del curs escolar es celebra un emotiu acte de comiat als alumnes que finalitzen els seus estudis a l'Escola. Es clou amb un sopar de germanor.

 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a una millor experiència d'usuari i servei. Si segueixes navegant, acceptes l'ús de les galetes.
[ Més informació ]