Informacions on-line del programa càpsula.

Presentació del “Càpsula Online”, plataforma on els diferents centres educatius podran accedir a bona part dels continguts que s’haguessin pogut trobar a les jornades.

18-03-2020
 Informacions on-line del programa càpsula.

Els dies 11, 12 i 13 de març de 2020 a l’Edifici i el Recinte Firal el Sucre de Vic el Consell Comarcal d’Osona, juntament amb les regidories de joventut de la comarca, va organitzar la sisena edició de les jornades Càpsula, destinades a l’orientació acadèmica i professional, on s’esperava la presència de 1500 alumnes de 4t d’ESO, PFI i Garantia Juvenil de 27 centres educatius de la comarca.

El Departament d’Educació va instar, a causa de l’alerta pel Coronavirus, a la suspensió de tota activitat educativa que es faci fora dels centres i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. És per això que es va decidir la suspensió de les Jornades Càpsula 2020. Després d’avaluar la situació, s’ha decidit que aquesta suspensió sigui definitiva. Aquesta desició s’ha pres davant la perspectiva a curt i mitjà termini en relació a les mesures adoptades per frenar el Covid19 i per la proximitat de les preinscripcions als centres educatius.

No obstant, i per a no deixar sense la orientació acadèmica que oferien les jornades als centenars d’alumnes afectats per la suspensió, s’ha determinat transformar el projecte i presentar el “Càpsula Online”.

Cliqueu la imatge per accedir-hi.

2513_.jpeg

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a una millor experiència d'usuari i servei. Si segueixes navegant, acceptes l'ús de les galetes.
[ Més informació ]