PROVES CANGUR 2020

En aquests dies tan especials que estem vivint, la comissió Cangur de la SCM vol aportar un petit granet de sorra per oferir alguna activitat que pugui ajudar a nois i noies a passar una estona buscant el gust a fer matemàtiques, de la millor manera possible: fent problemes.

17-03-2020
PROVES CANGUR 2020

La col·lecció de problemes d'anys anteriors del Cangur que s'enllaça des de la web és una font excel·lent, i gairebé inesgotable, per a trobar enunciats interessants que, naturalment, poden ajudar a preparar el Cangur i alhora, i sobre tot, donen idees sempre útils per a un treball matemàtic eficaç.

Ara hem pensat que podíem fer una presentació diferent d'aquest recurs: una aplicació interactiva, que us presentarà els enunciats de 10 en 10  (3 problemes de 3 punts, 4 problemes de 4 punts, 3 problemes de 5 punts) i immediatament que envieu les respostes podreu veure'n l'avaluació.


L'activitat és totalment oberta. Tothom pot participar, sense cap tipus de registre. Des de cada pàgina amb les propostes es poden llegir els enunciats, enviar les respostes i immediatament s'indica quines respostes són correctes i, si no hi ha hagut encert total, es diu en quines respostes hi ha errada.

BATXILLERAT I CICLE FORMATIUS

proposta 1proposta 2

TERCER I QUART D'ESO

proposta 1proposta 2

PRIMER I SEGON D'ESO

proposta 1proposta 2

CINQUÈ I SISÈ D'ED. PRIMÀRIA

proposta 1proposta 2

...i em preparat unes idees per si els més menuts es volen anar entrenant:

proposta 1

 

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per a una millor experiència d'usuari i servei. Si segueixes navegant, acceptes l'ús de les galetes.
[ Més informació ]